DEFAULT

Za Svoj Groš - Various - Zagrebački Cabaret Između Dva Rata - Kaj Nam Pak Moreju (Vinyl, LP)


1982
Label: Jugoton - LSY 69041/2 • Series: Discothalia • Format: 2x, Vinyl LP • Country: Yugoslavia • Genre: Non-Music, Stage & Screen • Style: Comedy, Musical, Monolog, Poetry, Dialogue
Za Svoj Groš - Various - Zagrebački Cabaret Između Dva Rata - Kaj Nam Pak Moreju (Vinyl, LP)

ii kaj nam pak moreju - zagrebaČki cabaret izmeĐu dva rata 2 lp dupli album u odliČnom stanju sa kabaretskim izvedbama.

 · Izuzmemo li kratkovijeki «Cabaret Kauders» u Umjetničkom paviljonu («Sastanak otmjenog svijeta»), prvi je pravi kabaret u Pik-baru na polukatu Jelačićeva trga broj 6. Osnovan je poslije Prvog svjetskog rata, a u njemu nastupa popularni kazališni par Aca Binički i Irma Polak.

Za prvim stolovima ispred pozornice zatekli smo veselo društvo - četiri para koja su odlučila subotu navečer provesti u Kontesi. Bio je to prvi njihov izlazak na takvu vrstu zabave. Za klub su saznali iz novina, gdje su vidjeli najavu otvorenja. - Činilo nam se da bi moglo biti zanimljivo, pa smo dogovorili da to bude zajednički ted Reading Time: 5 mins.

 · Gledanje svih utakmica je besplatno za sve članove Bet koji imaju bar nešto novca na računu (novac se ne oduzima). €25 kredita u Bet Uplatite karticom najmanje €25 na svoj Bet račun, okladite se za €25 na koeficijent ili veći, i dobit ćete €25 u "bet kreditima"!Estimated Reading Time: 4 mins.

Saloon Saloon Facebook/Maro El Grande Srezovic. Klub Saloon je otvoren veljače godine koji je od tada postao jedno od najpopularnijih mjesta u Zagrebu. Za otvaranje kluba zaslužni su Vlaho Srezović i Albert Papo. Bio je poznat po koncertima velikih domaćih grupa, a Vojo Šiljak je u njemu snimao i emisiju Taksi za Babilon. Kroz Saloon su prošle brojne generacije, a vlasnici ga Estimated Reading Time: 4 mins.


Vanitas - DIR EN GREY - Tour16-17 From Depression To ________ [Mode Of Dum Spiro Spero] (Blu-ray) Dream Child - Zonata - Tunes Of Steel (CD, Album) Somebody Like Me - Guido Göttlich - Goodbye Joey - A Tribute To Joey Ramone (CDr, Album)
BING